Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΥΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ


ΥΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣΥΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Η αυτονομία στην θέρμανση, αποτελεί ένα επαναστατικό στοιχείο στην κεντρική θέρμανση. Επιτρέπει στον ιδιοκτήτη κάθε διαμερίσματος, (σε μια πολυκατοικία με κοινό λεβητοστάσιο), να επιλέγει την θερμοκρασία χώρου και τον χρόνο λειτουργίας για το δικό του διαμέρισμα. Με την αυτονομία δηλαδή, η εγκατάσταση για κάθε διαμέρισμα λειτουργεί, μόνο όταν θέλει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Τα συστήματα αυτονομίας, δίνουν την δυνατότητα εφαρμογής, για ειδικές επίσης απαιτήσεις και πλήθος άλλων απλών η πολύπλοκων εφαρμογών. Έτσι, μπορεί να εφαρμοστεί σε μεζονέτες, δίνοντας την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη, να ρυθμίζει την θερμοκρασία των χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες του (άλλη θερμοκρασία χώρου στα υπνοδωμάτια, διαφορετική στο μεσαίο και διαφορετική στο ισόγειο).

Επίσης, η αυτονομία μπορεί να εφαρμοστεί και στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, χωρίς να θερμαίνουμε και τους χώρους συγχρόνως.

Άλλη εφαρμογή είναι και η παράλληλη λειτουργία δυο λεβήτων (υγρών και στερεών καυσίμων συνήθως) επιτρέποντας στον λέβητα με την μεγαλύτερη θερμοκρασία, να στείλει νερό προς τα θερμαντικά σώματα.

Τέλος, ακόμη μια εφαρμογή είναι και η θέρμανση ζεστού νερού χρήσης σε μπόιλερ, από διαφορετικές πήγες θερμότητας (π.χ ηλιακοί συλλέκτες και λέβητας).

ΠΗΓΗ: Levitostasia.net


ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
Η βάνα αυτή αποτελείται, από τον κορμό και τον ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης. Ο κορμός είναι συνήθως ορειχάλκινος, μέσα στον οποίο περιστρέφεται μια σφαίρα με την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα. Ο μηχανισμός κίνησης είναι συνήθως, ένας ισχυρός μικρός μονοφασικός κινητήρας.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
Ο πίνακας αυτονομίας ή ωρομετρητών, είναι ένα μεταλλικό η πλαστικό κουτί, όπου μέσα σε αυτό υπάρχει ηλεκτρονική πλακέτα, για διάφορες λειτουργίες. Στο καπάκι του πίνακα είναι τοποθετημένοι οι ωρομετρητές και γι' αυτό τους ονομάζουμε και πίνακες ωρομετρητών.
ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ - ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ - ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΤΕΣ
Οι ωρομετρητές μετρούν ώρες λειτουργίας της εγκατάστασης, οι ογκομετρητές όγκο νερού και οι θερμιδομετρητές ενέργεια.
ΤΡΙΟΔΕΣ ΒΑΝΕΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ
ΤΡΙΟΔΕΣ ΒΑΝΕΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ
Οι τρίοδες βάνες είναι ρυθμιστικά όργανα τα οποία μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε με ακρίβεια τις εγκαταστάσεις θέρμανσης και να εξασφαλίζουμε σημαντική οικονομία στα καύσιμα.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης