Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.... ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!
 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ


ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

Ο κλιματισμός σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και με ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα, αφυγραίνουν την ατμόσφαιρα και αποτρέπουν την εμφάνιση μούχλας. Και όλα αυτά χωρίς ρεύματα αέρα και θόρυβο.

Εν ολίγοις, ο κλιματισμός σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, πιο ενεργητικοί και σε φόρμα. Και αυτό έχει εξαιρετικές συνέπειες, γιατί όσο καλύτερα αισθάνεται κανείς, τόσο πιο δημιουργικός και παραγωγικός είναι. Σε ποιόν δεν αρέσει, άλλωστε, να μπαίνει σε ένα κατάστημα, καφετέρια, εστιατόριο ή ξενοδοχείο που να έχει κλιματισμό και ιδιαίτερα το καλοκαίρι;


MITSUBISHI ELECTRIC
MITSUBISHI ELECTRIC
Οικονομική λειτουργία, πραγματική άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας, ελκυστική εμφάνιση, ποιότητα αέρα, αθόρυβη λειτουργία....
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES
Υψηλή απόδοση. Φροντίδα για το περιβάλλον. Έχουμε ενσωματώσει στα προϊόντα μας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μας....
FUJITSU
FUJITSU
Η Fujitsu General δημιουργεί υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που έχει αναπτύξει, πάνω από 35 χρόνια.
TOSHIBA
TOSHIBA
Η Toshiba προχώρησε στην παραγωγή των πρώτων κλιματιστικών της μονάδων τη δεκαετία του ’50 και από τότε δεν σταμάτησε να τις εξελίσσει και να τις βελτιώνει.
HAIER
HAIER
Στα κλιματιστικά οικιακής χρήσης όλα τα μοντέλα Haier είναι εξοπλισμένα με γεννήτρια αρνητικών ιόντων και αυτοδιάγνωση 5 σημείων βλαβών. Η γκάμα καλύπτει κάθε ανάγκη του ελληνικού νοικοκυριού.
MIDEA
MIDEA
Mε νέο πρωτοποριακό design και φιλικά προς το περιβάλλον (οικολογικό FREON) καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε ψύξη – θέρμανση εσωτερικών χώρων με ευρεία γκάμα από 9000 έως 30000 btu/h.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης