Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ


ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ,  ΖΕΣΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ

Ο ήλιος είναι πάντα μια πηγή ζωτικής ενέργειας που χαρίζει φως και θερμότητα. Στην Ελλάδα υπάρχει αρκετός και ακτινοβολεί μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας με μηδενικό κόστος και χωρίς βλαβερές εκπομπές για το περιβάλλον.

Καθαρή ενέργεια.

Η ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που μπορεί να αιχμαλωτίσει ένα ηλιακό πάνελ εξαρτάται από τις κλιματικές συνθήκες, από το γεωγραφικό μήκος, πλάτος και το υψόμετρο. Σε όλη τη Μεσόγειο οι τιμές της ηλιακής ακτινοβολίας ευνοούν την χρήση ηλιακών συστημάτων σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στην Ελλάδα το κλίμα είναι ιδανικό για τέτοιου τύπου εγκαταστάσεις. Γιατί να μην επωφεληθείτε;

Πόσο εξοικονομείτε;

Μια οικογένεια 4 ατόμων καταναλώνει σε ένα χρόνο περίπου 70 κυβικά μέτρα ζεστού νερού στους 40°C. Αυτό αντιστοιχεί σε μια ετήσια ενέργεια των 2500 kWh και μια δαπάνη των 125 € αν παράγεται με φυσικό αέριο (0,05 €/kWh) και των 290 € εάν παράγεται με ηλεκτρισμό (0,115 €/kWh). Η ηλιακή θερμότητα μπορεί να καλύψει την ετήσια ανάγκη χρήσης μειώνοντας την δαπάνη έως και 70%.

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Με τον ήλιο η επένδυσή σας αποζημιώνεται.

Εξοπλίζοντας ένα κτίριο με ηλιακό σύστημα σημαίνει επίσης ότι επενδύετε στο μέλλον του και αυξάνετε την αξία του. Στις αρχές του Ιανουαρίου 2010, το Υπουργικό Συμβούλιο δέχτηκε την Ευρωπαϊκή Οδηγία για την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων (2002/91/CE). Οι ρυθμίσεις θα επιτρέψουν την σημαντική αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, ευνοώντας την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ένας άλλος θετικός παράγοντας που αυξάνει το ποσό εξοικονόμησης σε όρους ενεργειακής κατανάλωσης στη διάρκεια: διαμερίσματα και σπίτια με μία υψηλότερη βεβαιωμένη κλάση ενεργειακής απόδοσης - αποτέλεσμα ηλιακών συστημάτων – θα έχουν υψηλότερη απόδοση όταν πρόκειται να πουληθούν.


CHAFFOTEAUX ΠΡΟΪΟΝΤΑ
CHAFFOTEAUX ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ήλιος είναι η ανανεώσιμη ενέργεια υπεροχής. Η Chaffoteaux λανσάρει το νέο συλλέκτη Zelios, για ηλιακές θερμικές εγκαταστάσεις. Η νέα σειρά λεβήτων της Chaffoteaux παρουσιάζει την απόλυτη καινοτομία: τη δυνατότητα διαχείρισης και ενσωμάτωσης ηλιακού συστήματος, με επακόλουθη αύξηση της εξοικονόμησης ενέργειας.
ΓΕΝΙΚΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΓΕΝΙΚΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ
Ο ήλιος είναι ζωή και η ηλιακή ενέργεια είναι η ενέργεια του μέλλοντος. Κάθε μέρα ο ήλιος ανατέλλει και μας χαρίζει ζέστη, φως και ενέργεια....Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης