Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


Η Toshiba διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από αντλίες θερμότητας, με την εμπορική ονομασία Digital & Super Digital Inverter, για επαγγελματικές εφαρμογές. Το μεγάλο εύρος επιλογών εσωτερικών μονάδων με τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης δίνει την δυνατότητα στον επαγγελματία να επιλέξει την ιδανική λύση για τις ανάγκες του χώρου του.

Διβάθμιος Συμπιεστής
Η υβριδική τεχνολογία DC inverter της Toshiba ελέγχει συνεχώς την απόδοση της κλιματιστικής μονάδας. Με την τροποποίηση της συχνότητας ή την ένταση του ρεύματος εξασφαλίζει την ομαλή γραμμική μεταβολή της ταχύτητας περιστροφής του συμπιεστή και την αποδοτικότητα της μονάδας.
Τεχνολογική υπεροχή
Η Toshiba προσφέρει την τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν σε ένα ασφαλέστερο, πιο άνετο και πιο παραγωγικό περιβάλλον. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της μικροηλεκτρονικής: από τους επεξεργαστές έως τα πιο προηγμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα, από τα συστήματα inverter έως την υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, κάθε λεπτομέρεια έχει βελτιστοποιηθεί για την επίτευξη απαράμιλλης απόδοσης & αξιοπιστίας.  Με την ανάπτυξη του νέου υβριδικού συστήματος DC inverter η Toshiba διατήρησε την καινοτομία και την τεχνολογική πρωτοπορία της σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά κλιματιστικών μονάδων με χρήση inverter. Αλλά για την Toshiba, η καινοτομία σημαίνει επίσης και ισχυρή δέσμευση για περιβαλλοντολογική ευαισθησία για την μείωση των επιπτώσεων των νέων τεχνολογιών στο περιβάλλον με βάση όσα προβλέπουν οι διεθνείς οργανισμούς προστασίας του περιβάλλοντος.
Για δεκαετίες, η Toshiba βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας κλιματισμού. Πολλοί πρωτοπόρα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται σήμερα εφευρέθηκαν από την Toshiba. Το 1981, η Toshiba εφηύρε πρώτη μηχανή μεταβλητών στροφών Inverter στον κόσμο, που οδήγησε την τεχνολογία κλιματισμού σε σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η τεχνολογία Inverter χρησιμοποιείται σήμερα από τις περισσότερες εταιρίες κλιματισμού, αλλά καμία δεν έχει τελειοποιήσει τις επιδόσεις και της αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Inverter όπως η Toshiba. Η τεχνολογία Toshiba  DC Hybrid Inverter (συνεχούς ρεύματος), ως προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει τέλειο έλεγχο της ισχύς της μονάδας και εγγυάται απόλυτη άνεση και τη μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας στο σύστημα κλιματισμού. Στην εκκίνηση, λειτουργεί για να επιτευχθεί η μέγιστη ισχύς γρήγορα και επίσης διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία σταθερή, διαμορφώνοντας την περιστροφή του συμπιεστή και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία Toshiba Digital Hybrid Inverter ενσωματώνει δύο συστήματα ελέγχου για να διασφαλισθεί η διαρκής άνεση, σε συνδυασμό με τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

* Κατά την εκκίνηση, το Pulse Amplitude Modulation (PAM) θέτει τον συμπιεστή στη μέγιστη ισχύ, παρέχοντας γρήγορα ψύξη ή θέρμανση, προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου.
* Στη συνέχεια, το Pulse Width Modulation (PWM) ενεργοποιείται αυτόματα για να διατηρεί σταθερή την επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου. Αυτό γίνεται με την ομαλή διαμόρφωση της ισχύς του συμπιεστή ώστε να προσαρμοστεί ακριβώς στις απαιτήσεις των φορτίων του χώρου. Έτσι επιτυγχάνεται σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και οικονομική λειτουργία.

Ψυκτικό R-410A
R-410A: οικολογικό ψυκτικό μέσο που δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος δυνατότητες και προσφέρει υψηλή απόδοση
R-410A: οικολογικό ψυκτικό μέσο που δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος δυνατότητες και  προσφέρει υψηλή απόδοση

Το νέο ψυκτικό μέσο 410A αναπτύχθηκε για να αντικαταστήσει ψυκτικό R-22:  Το R-410A έχει μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος. Επιπλέονμε τη χρήση το R-410A υπάρχει σημαντικά μικρότερη επίδραση στο φαινόμενο υπερθέρμανσης του πλανήτη,  λόγω της υψηλότερης αποδοτικότητας των κλιματιστικών μονάδων και κατά συνέπεια της μείωσης των εκπομπών ρύπων στους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.
Οι κλιματιστικές μονάδες τύπου αντλίας θερμότητας που χρησιμοποιούν το R-410a αποτελούν σήμερα τα πλέον εξελιγμένα συστήματα, με  την πιο σύγχρονη τεχνολογία για αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία. Έτσι με  το νέο ψυκτικό μέσοεπιτυγχάνεται:

     * έως και 12% πιο αποτελεσματική από R-407C
     * έως και 16% πιο αποτελεσματική από R-22

Το οικολογικό ψυκτικό R-410A προσφέρει στα συστήματα κλιματισμού πολλαπλά οφέλη:
•        σημαντική αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και της αξιοπιστίας των προϊόντων.
•        τη μείωση της πτώσης πίεσης για τη βελτίωση της αποδοτικότητας.
•        υψηλό EER στην ψύξη (συντελεστής ενεργειακής απόδοσης).
•        βελτιωμένη  ενεργειακή απόδοση στη θέρμανση COP ως αντλία θερμότητα.
•        χαμηλότερη υπερθέρμανση του πλανήτη TEWI.
 
Για τους πελάτες, R-410A σημαίνει:
•         μειωμένες δαπάνες συντήρησης.
•         μεγαλύτερη αποδοτικότητα  για μικρότερο κόστος λειτουργίας.
•         μείωση των ενεργειακών λογαριασμών.

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης