Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

H Toshiba διαθέτει μονάδες οικιακού κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας με Ενεργειακή Κλάση Α, Υψηλό Βαθμό Απόδοσης (COP), αυξημένο έλεγχο της Ποιότητας του Εσωτερικού Αέρα (Indoor Air Quality), χαμηλή Στάθμη Θορύβου, Μοντέρνο Σχεδιασμό και Εύκολη Χρήση για την καλύτερη δυνατή άνεση όλων των μελών της οικογένειας.

IAQ: Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα
Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα (IAQ) είναι πολύ σημαντικός παράγοντας άνεσης και ευεξίας σε κάθε κλειστό χώρο.
Τι είναι Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα (IAQ);
Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα ενός χώρου (IAQ) αφορά τα συστατικά του στοιχεία τα οποία μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και την άνεση των ανθρώπων. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα (IAQ) μπορεί να επηρεάζεται από μικροβιακούς και μολυσματικούς παράγοντες (μούχλα και βακτήρια), χημικές ουσίες (μονοξείδιο του άνθρακα), αλλεργιογόνα ή άλλους ρύπους. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο εσωτερικός αέρας είναι συχνά πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εσωτερικού χώροι ελλοχεύουν μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία του ανθρώπου από ότι ένα μολυσμένο αστικό περιβάλλον.
Τα κλιματιστικά μηχανήματα Toshiba προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο έλεγχο της ποιότητας του αέρα. Όλες οι μονάδες διαθέτουν προηγμένα συστήματα διήθησης που εγγυώνται τον καθαρό και ποιοτικό αέρα.

Ησυχία
Η Toshiba εργάζεται συνεχώς για να διασφαλίσει ότι τα κλιματιστικά μηχανήματα βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη λειτουργία για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Στα υψηλής τεχνολογίας εργαστήρια της Toshiba δίνεται μεγάλη βαρύτητα στη μελέτη και ανάλυση της ροής αέρα: το αποτέλεσμα είναι προφανές στην άνεση και την αθόρυβη λειτουργία των μονάδων της Toshiba.
Η ησυχία είναι ευδαιμονία
Ο κλιματισμός διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην ευημερία μας στο σπίτι, καθώς και στην εργασία. Στην πραγματικότητα, δεν είναι σημαντική μόνο η επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασία. Είναι εξίσου σημαντική  η ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Η επεξεργασία αέρα, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και η εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας από τις εσωτερικές μονάδες της Toshiba αποτελεί  την κορυφαία επιλογή για κάθε εφαρμογή κλιματισμού και άνεσης.
Η μεγάλη ποικιλία μονάδων ικανοποιεί οποιαδήποτε απαίτηση και ο διπλός περιστροφικός συμπιεστής DC inverter προσφέρει σταθερή απόδοση με λιγότερη τριβή, και πραγματικά αθόρυβη λειτουργία. Με τη συνεχή βελτιστοποίηση του συστήματος ελέγχου inverter, η Toshiba προσφέρει συνεχή έλεγχο της κυματομορφής για του υβριδικού μετατροπέα DC inverter, η οποία ενισχύει την αποτελεσματικότητα του συστήματος και μειώνει τα επίπεδα θορύβου.

Ευκολία χρήσης
Τα προϊόντα Toshiba είναι εξοπλισμένα με ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων τηλεχειριστήριων με συμπαγές, εργονομικό και καλαίσθητο σχεδιασμό. Μια καινοτόμος και πλήρης γκάμα ολοκληρωμένων χειριστηρίων για τα συστήματα της Toshiba συστημάτων εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και εξαιρετική απόδοση που ταιριάζει απόλυτα με τις διάφορες απαιτήσεις ελέγχου. Η σειρά αποτελείται από τρεις τύπους χειριστηρίων ελέγχου: τοπικά, κεντρικά και το δικτυακά χειριστήρια ελέγχου.
Για την διευκόλυνση του χρήστη τα πιο συχνά χρησιμοποιούνται κουμπιά του χειριστηρίου βρίσκονται στην κορυφή (PRESET, έλεγχος θερμοκρασίας, Ανεμιστήρας, ON / OFF και MODE τρόπος λειτουργίας), με εργονομική σχεδίαση και απόλυτη φιλικότητα για κάθε χρήστη.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης