Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Bartec κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια.

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Bartec λειτουργούν χρησιμοποιώντας στο έπακρο την ηλιακή ακτινοβολία. Τα εξαρτήματα των Ηλιακών Bartec έχουν επιλεγεί με αυστηρότητα, ενώ έχουν δοκιμασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και την υψηλή ποιότητα του συστήματος.

Η παραγωγή των Ηλιακών Θερμοσιφώνων Bartec, είναι βασισμένη σε νέα, μοντέρνα αισθητική αντίληψη, με προδιαγραφές παραγωγής Ευρωπαϊκού επιπέδου. Κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και με γνήσιο γυαλί (glass) της Bayern & Ferro για προστασία από τη διάβρωση.

Αν θέλετε να απολαμβάνετε ξένοιαστα και οικονομικά το ζεστό νερό στο σπίτι σας, τότε προτιμήστε ανεπιφύλακτα τον Ηλιακό θερμοσίφωνα Bartec.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Θερμοδοχείου (Μπόϊλερ) Ηλιακού

 • Εξωτερική επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι για απεριόριστη αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 • Ισχυρή μόνωση από Πολυουρεθάνη (οικολογική) πάχους έως και 60mm και πυκνότητας 40,5kgr/m3 για πλήρη θερμομόνωση.
 • Δοχείο νερού (μπόϊλερ) από ειδικό χάλυβα 1204 V.E. πάχους 3mm ειδικό για υάλωση.

1.    Έλεγχος στεγανότητας σε πίεση δοκιμής έως 15 ATM.

2.   Το μπόϊλερ προστατεύεται εσωτερικά από διπλές διαδοχικές στρώσεις σκληρού γυαλιού (DURO-GLASS) της Bayer Γερμανίας & Ferro Ολλανδίας κατά DIN 4753/3-5-8 ψημένο σε 830 o C.

3.   Οριζόντια συγκόλληση του δοχείου εσωτερικά και εξωτερικά (μία από τις μοναδικές καινοτομίες της Bartec).

 • Ηλεκτρική αντίσταση 4.000 Watt, θερμοστάτης ασφαλείας και ανόδιο για πλήρη προστασία.
 • Περιμετρικός εναλλάκτης κλειστού κυκλώματος που καλύπτει έως και 80% το μήκος του δοχείου νερού για πολύ γρήγορη μετάδοση θερμότητας.
 • Οι παροχές κατανάλωσης και εξαερισμού των μπόιλερ είναι από μπρούντζινες προεκτάσεις (μαστούς) βαρέους τύπου, βιδωμένες στεγανά σε εσωτερικές ενισχυμένες μούφες για την αποφυγή πιθανής διάβρωσης από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι παροχές του κλειστού κυκλώματος είναι και αυτές από μπρούντζινες προεκτάσεις (μαστούς) βαρέου τύπου.
 • Είσοδος – Έξοδος υγρού κλειστού κυκλώματος και εξαερισμοί με βιδωτά γαλβανιζέ και ορειχάλκινα επινικελωμένα εξαρτήματα σε μούφες εσωτερικές για να μπορούν να αντικατασταθούν μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας (μία ακόμη καινοτομία της Bartec).
 • Οι ροζέτες που χρησιμοποιούνται για τη στεγάνωση του δοχείου στα σημεία που εξέρχονται οι μαστοί κατανάλωσης, εξαερισμού και κλειστού κυκλώματος είναι από ειδικό λάστιχο ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 • Η συσκευασία τους γίνεται με καλουπωτά, ανθεκτικά φελιζόλ για πλήρη σταθεροποίηση και ευκολία στην αποθήκευση και στη μεταφορά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά απλού Συλλέκτη Ηλιακού

 • Οι συλλέκτες είναι κατασκευασμένοι από χαλκό. Το εξωτερικό τους πλαίσιο είναι από ειδικό προφίλ αλουμινίου. Κατασκευάζεται με συγκεκριμένο τρόπο ούτως ώστε όλο το τελάρο περιμετρικά να έχει μόνο ένα σημείο ένωσης.
 • Επάνω από το κρύσταλλο τοποθετείται ειδικός πήχης που εφαρμόζει άριστα με το προφίλ και στο πίσω μέρος της ένωσης του τελάρου με την πλάτη του χρησιμοποιείται στεγανοποιητικό λάστιχο. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι άθραυστα (securite).
 • Θερμοαπορροφητική επιφάνεια από ειδικά διαμορφωμένα πτερύγια αλουμινίου με ημιεπιλεκτική χρωματική επεξεργασία για πλήρη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας.
 • Υδροσκελετός χαλκού υψηλής καθαρότητας εκτονωμένος μηχανικά για πλήρη επαφή με την θερμοαποροφητική επιφάνεια (ιδανική σχέση μεταδοτικότητας θερμοκρασίας).
 • Κρύσταλλο ειδικό (αδιαφανές και αντιαντανακλαστικό) πάχους 4mm μέγιστης διαπερατότητας και αντοχής σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.
 • Μόνωση από πεπιεσμένο σκληρό υαλοβάμβακα προβαμμένο πάχους έως και 45mm.
 • Πλαίσιο από προφίλ αλουμινίου ειδικά διαμορφωμένο για πλήρη στεγανοποίηση και στιβαρότητα και πρόσθετο ειδικό προφίλ ελαστικού πάνω από το κρύσταλλο. 

Τεχνικές Προδιαγραφές Επιλεκτικών Ηλιακών Συλλεκτών

 • Ισχύ σε kw/m2,  Σε ετήσια βάση ο απλός συλλέκτης παράγει 420κw/m2 και ο επιλεκτικός 500 kw/m2 στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος.
 • Μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει ο συλλέκτης/ m2 130ºC.
 • Συλλέκτης σε διάσταση 1980 x1010x85mm. Πτερύγια απορροφητικά από μπλε επιλεκτικό Tinox με 9 σωληνάκια Ø10x0,4mm. Μόνωση από υαλοβάμβακα 30mm στο πίσω μέρος του συλλέκτη. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι άθραυστα (securite).
 • Συλλέκτης σε διάσταση 1480x1010x85mm. Πτερύγια απορροφητικά από μπλε επιλεκτικό Tinox με 9 σωληνάκια Ø10x0,4mm. Μόνωση από υαλοβάμβακα 30mm στο πίσω μέρος του συλλέκτη. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι άθραυστα (securite).
Μοντέλο : 100 ΛΙΤΡΑ 1,5m²
130 ΛΙΤΡΑ 2m² (+50,00€)
160 ΛΙΤΡΑ 2,5m² (+90,00€)
160 ΛΙΤΡΑ 3m² (+150,00€)
220 ΛΙΤΡΑ 4m² (+270,00€)
300 ΛΙΤΡΑ 5m² (+540,00€)Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης