Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ


BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥBOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΤΑΝΚ ΙΝ ΤΑΝΚ (ΜΠΟΙΛΕΡ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τους εναλλάκτες αυτούς, στην Ελληνική αγορά τους ονομάζουμε Μπόιλερ. Η κατασκευή τους είναι απλή. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι πολλά. Συνήθως χρησιμοποιούνται απλός ή ανοξείδωτος ή ειδικά επεξεργασμένος χάλυβας.
Τα μπόιλερ αποτελούνται από δύο δοχεία, τα οποία βρίσκονται το ένα μέσα στο άλλο. Στο κενό που υπάρχει ανάμεσα τους κυκλοφορεί το πρωτεύον μέσο (συνήθως νερό), το οποίο θερμαίνεται από μία πηγή θερμότητας (λέβητας, ηλιακοί συλλέκτες κλπ). Το εσωτερικό δοχείο είναι ο εναλλάκτης, το οποίο θερμαίνεται από το πρωτεύον μέσο και μεταδίδει την θερμότητα αυτή στο δευτερεύον μέσο (νερό χρήσης). Τα δύο υγρά δεν έρχονται φυσικά σε επαφή μεταξύ τους.
Το όλο σύστημα προστατεύεται εξωτερικά με ισχυρά θερμομονωτικά μέσα.

Μπόιλερ
Υπάρχουν μπόιλερ διπλής και τριπλής ενέργειας. Τα μπόιλερ διπλής ενέργειας, μπορούν να παράγουν ζεστό νερό χρήσης, χρησιμοποιώντας δύο πηγές ενέργειας. Τα μπόιλερ τριπλής ενέργειας, μπορούν εναλλακτικά ή συγχρόνως, να χρησιμοποιούν την ενέργεια προς θέρμανση ζεστού νερού που προέρχεται:

  • από την ηλεκτρική αντίσταση (ηλεκτρική ενέργεια).
  • από τους ηλιακούς συλλέκτες (ηλιακή ενέργεια).
  • από τον λέβητα ( υγρών, στερεών ή αερίων καυσίμων).

Λεβητοστασίου
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές, ανάλογα με την ιδέα και το πνεύμα κάθε κατασκευαστή. Συναντάμε μπόιλερ του τύπου αυτού, με τις παροχές των ζεστών νερών χρήσης από την πάνω ή την κάτω μεριά του μπόιλερ, με την ηλεκτρική αντίσταση από πάνω από κάτω ή από τα πλάγια και κάτω, με τις παροχές του κλειστού κυκλώματος από τα πλάγια ή από κάτω κ.λ.π. Εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί πάντα είναι, η είσοδος κρύου και η έξοδος ζεστού νερού χρήσης, καθώς και η προσαγωγή από τον λέβητα και η επιστροφή προς αυτόν.

Η παροχή εισόδου κρύου νερού χρήσης και η επιστροφή προς τον λέβητα, είναι σημαδεμένες από τους κατασκευαστές με μπλε χρώμα. Η παροχή ζεστού νερού προς κατανάλωση και η προσαγωγή από τον λέβητα, είναι σημαδεμένες με κόκκινο χρώμα. Πολλοί κατασκευαστές δίπλα στις παροχές αυτές γράφουν ποιο σκοπό εξυπηρετεί η κάθε παροχή.


BARTEC
BARTEC
Τα μπόϊλερ λεβητοστασίου της Bartec, προστατεύονται εσωτερικά από τη διάβρωση ή τη σκωρίαση με υάλωση από γνήσιο υαλόκραμμα της Bayer Γερμανίας & Ferro Ολλανδίας ψημένο στους 830 βαθμούς Κελσίου.
Από 784,00 €     470,40 €
CORDIVARI
CORDIVARI
Τα Boiler CORDIVARI έχουν κατασκευασθεί σε μια ευρεία γκάμα τύπων και διαστάσεων και η επιλογή τους πραγματοποιείται ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου, τις ανάγκες των χρηστών και τις διαθέσιμες πηγές ενέργειας.
0,00€Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης