Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

PELLET


PELLET

Οι λέβητες Pellet είναι πολύ οικονομικοί στη χρήση και εύκολοι στην εγκατάσταση. Οι Λέβητες Pellet είναι μία σοβαρή εναλλακτική λύση στους συμβατικούς λέβητες οι οποίοι χρησιμοποιούν είτε αέρια (προπάνιο, φυσικό αέριο), ή υγρά καύσιμα (πετρέλαιο). Εκτός από την θέρμανση, οι λέβητες Pellet με ειδικό σύστημα παράγουν και ζεστό νερό χρήσης και έχουν χαμηλό κόστος χρήσης λόγω της τροφοδοσίας τους με φτηνό καύσιμο.
Το καύσιμο υλικό είναι αποθηκευμένο σε μία δεξαμενή και οδηγείται με αυτόματο τρόπο στον χώρο καύσης. Ένας κοχλίας προωθεί με ανάλογα επιλεγμένη ταχύτητα την ποσότητα που χρειάζεται για την επίτευξη της θερμοκρασίας που χρειάζεται. Η καύση του Pellet, που γίνεται με τη βοήθεια ενός σύγχρονου καυστήρα Pellet, ζεσταίνει το νερό του λέβητα που αργότερα μέσω δικτύου σωληνώσεων θα κυκλοφορήσει στα σώματα. Η φλόγα που δημιουργείται θερμαίνει την ποσότητα νερού που κυκλοφορεί μέσα στα υδατοστεγή διαμερίσματα του σώματος του λέβητα. Παράλληλα ο καπνός απάγεται οδηγούμενος διαμέσου μιας διαδρομής η οποία τον υποχρεώνει γυρνώντας τρεις φορές μέσα στην κατασκευή, να αφήσει όλες τις θερμίδες στο νερό.
Το άναμμα του λέβητα μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα με την λειτουργία ηλεκτρικής αντίστασης ή συσκευής υπέρθερμου αέρα. Μετά από τον πρώτο κύκλο λειτουργίας, ο λέβητας κρατά τόση θερμοκρασία ώστε το υλικό καύσης αναφλέγεται μόλις οδηγηθεί στον θάλαμο καύσης ακόμη και πολλές ώρες μετά την διακοπή της λειτουργίας του.
Το ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου της μονάδας, είναι εφοδιασμένο με ένα γενικό διακόπτη που δίνει ενέργεια στο σύστημα και το διευθύνει. Παράλληλα παρουσιάζει με εύκολο τρόπο σημαντικές πληροφορίες όπως την θερμοκρασία του θαλάμου καύσης, εκείνης των καυσαερίων κ.ά.

Η λειτουργία του κέντρου ελέγχου έχει τέσσερα στάδια.

Άναμμα - Κανονική λειτουργία - Ρυθμίσεις – Συντήρηση.

Βέβαια το πιο σημαντικό έργο του είναι ο έλεγχος της λειτουργίας της μονάδας έτσι ώστε να συνδυάζεται η επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας με την ελάχιστη κατανάλωση καύσιμης ύλης.

KITURAMI ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΣΕΙΡΑ KRP
KITURAMI ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΣΕΙΡΑ KRP
Λέβητες, χαλύβδινοι, καύσης pellet με αποδόσεις 20000, kcal/h, χωρίς κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής, με άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Από 4.305,00 €     2.905,88 €
MAVIL ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΣΕΙΡΑ Pe-Cal
MAVIL ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΣΕΙΡΑ Pe-Cal
Λέβητες, χαλύβδινοι, καύσης pellet με αποδόσεις 30000 & 43000 kcal/h, χωρίς κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής. Εξοικονόμηση έως και 60%.
Από 5.660,00 €     2.716,80 €
ΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
ΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
Η σειρά Hydro αποτελεί ένα συνδυασμό σόμπας και λέβητα. Θυμίζει τις αερόθερμες σόμπες, και περιέχει σύστημα εξαγωγής θερμού αέρα. Τα μοντέλα αυτά μπορούν να καλύψουν χώρους μέχρι 150 m2.
Από 4.300,00 €     2.838,00 €
ΣΟΜΠΕΣ ΑΕΡΟΣ ΜΕ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
ΣΟΜΠΕΣ ΑΕΡΟΣ ΜΕ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
Τα τρία μοντέλα (Air 8, Air 10 και Air 12) είναι σόμπες αερόθερμες που μπορούν να καλύψουν χώρους με διαστάσεις 60 m2 , 80 m2 και 100 m2 αντίστοιχα. Η ιδανική λύση.
Από 1.920,00 €     1.267,20 €
ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΤΖΑΚΙ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΤΖΑΚΙ PELLET ΙΤΑΛΙΑΣ CANADIAN STOVE
Αερόθερμο τζάκι πέλλετ Canadian ιταλικής κατασκευής. Κατάλληλο για τοποθέτηση είτε σε υπάρχων τζάκι είτε σε καινούρια κατασκευή.
Από 3.950,00 €     2.607,00 €Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης